Tilaa uutiskirjeemme

Jos olet aiemmin poistunut postituslistaltamme tai olet huomannut ettet saa meiltä samoja sähköpostiviestejä kuin kollegasi, voit liittyä takaisin postituslistalle. 

Lisää sähköpostiosoitteesi ja lähetä oheinen lomake, jonka jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sinun tulee vahvistaa. Sen jälkeen olet taas mukana postituslistallamme ja saat uutiskirjeitä sekä tietoa webinaareista ja tapahtumista.

Huom. Voi myös olla, että viestit ovat aiemmin päätyneet roskapostikansioon, joten sekin on hyvä tarkistaa, ja ohjata jatkossa viestit oikeaan kansioon. 

Mikäli annat henkilötietosi edellä kuvattuun tarkoitukseen, Visma käsittelee henkilötietojasi Visman Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Oletko jo eAkatemia-käyttäjä?

Oppimisympäristö eAkatemia toimii ohjelmistojemme Personec F-, Wintime- ja Intime-käyttäjien jatkuvana tukena. Käytössäsi on laaja kattaus ohjelmistojen käyttöä helpottavia kursseja, joiden sisältöä täydennämme jatkuvasti.

eAkatemia auttaa sinua saamaan järjestelmistä kaiken hyödyn irti, kun tukea on tarjolla heti, eikä aikaa kulu muutosten tai uudistusten ihmettelyyn. eAkatemia-tilaajana saat myös tuntuvia etuja osallistuessasi yleisiin maksullisiin koulutustilaisuuksiin.
Lue lisää eAkatemiasta >>